TREFINERTE FRONTER

TREFINERT MDF

Treverk er vakkert! 
Det gir kjøkkenet et personlig og natur uttrykk.

EIK - FURU - ASK - BJØRK - VALNØTT
Vi leverer naturlig trevirke i våre trefinérte fronter med MDF kjerne. Det oppstå nyanser og variasjoner, i både mønster og farge, for hver enkelt bestilling.  Ingen trestammer er like og dette gir deg et unikt kjøkken. Finert MDF er stabilt!
Vi leverer de samme materialene til PAX garderobe. Frontene kan lakkes eller oljes i ulike nyanser. Vi har flere prøver tilgjengelig i showroomet. Ønsker man et mer homogent uttrykk bør man velge andre materialer.

TREVERK

KRYSSFINER

Kryssfiner er vakkert og røft!

Markedet kan ikke levere alle typer trevirke i disse dager, men furu er pt. tilgjengelig, og en tro vinner med sine tegninger og nydelige nyanser. Du velger behandling og farge. Ta kontakt for tilgjengelighet om dimensjoner og trevirke som er tilgjengelig.

MOSO

BAMBUS 

Hardt og slitesterkt heltre

Med utprøvde bærekraftige bambusprodukter tilbyr MOSO® et naturlig, raskt voksende alternativ for blant annet plater vi benytter til fronter. Bambus er en "endeløs" ressurs. Den vokser raskere enn noen annen plante; opptil 1 meter per dag! Hvert år høstes de 4-5 år lange stilkene, noe som gir rom for den yngre bambusen til å vokse til modenhet. Under vekst absorberer MOSO® bambus mer CO2 enn det som frigjøres under produksjonen. Alle solide MOSO® bambusprodukter er derfor garantert CO2-nøytrale gjennom hele livssyklusen. (ref. hwww.moso-bamboo.com)

Bambus er hard, slitesterk og holdbart. Vi tilbyr heltre (3 sjikt) i den fargenyansen du ønsker. Platene er levert av Fritsøe Engros.

VALGFRI FARGE

MDF 

Medium Density Fiberboard

MDF  er trefiberplater som er limt sammen. Det gjør at man kan kutte eller skjære i MDF-platen uten å få en ujevn overflate. Materialet er svært godt egnet til fronter og hyller. Du velger fargen, vi trenger kun en NCS fargekode. Vi har også gjennomfarget MDF i utvalgte farger.

PRIS

Send oss ønske om materialer, og
deres kjøkken- og/eller garderobetegning.
Vi lager et uforpliktende tilbud.
 Ring oss om du trenger mer informasjon.
Book gjerne tid i showroomet for inspirasjon.