BENKEPLATER

STÅL / HELTRE / KOMPOSITT / NATURSTEIN
Vi har et stor utvalg. Book møte for og se vareprøver og muligheter.

benkeplateR I STÅL

En favoritt!

Vakre skreddersydde rustfrie benkeplater. Stålmaterialet er lett å rengjøre. På de massive platene kan du sette fra deg glovarm pizzastein og jerngryter uten at platen tar skade av dette. Riper vil det alltid bli, men det er den første som er den tøffeste.
Stålbenk skal se ut som den er i bruk. Ønsker du ikke merker og riper må du velge andre materialer. Vasken blir sveiset inn og koketoppen kan planlimes slik at den ligger i flush med benken. Du må velge en koketopp som er produsert for å planlimes for at dette skal være mulig. Alternativet er at den ligger overmontert. Vi tilbyr også stålplater med trekjerne. Du kan velge tykkelse og oppkant mot vegg på disse platene. Send oss din kjøkkentegning med mål for pris.

Stålbenkeplater fra Studio10
benkeplater fra cosentino

Cosentino er en verdensledende produsent på benkeplater med sine merkevarer SILESTONE og DEKTON.

En steinbenk er en sikker elegant vinner! Produsenten Cosentino eier merkevarene SILESTONE og DEKTON. De produserer både kompositt plater og benkeplater i naturmaterialer. Utvalget er stort og de har en garanti som ingen andre kan tilby på materialene. Du kan velge plater til benk, vanger på sidene av benken og backsplsh til vegg i samme materialet. Vi bruker lokal steinhugger og tilbyr all-inclusive leveranse som betyr at platene blir kontrollmålt og montert. Det gir ingen bekymring for at du må stå ansvarlig for at målene stemmer ut i fra tilsendt kjøkkentegning. Vi har vært på besøk i deres produksjon i Spania. Et imponerende besøk som vi gjerne forteller deg mer om.

HELTRE

Heltre er på vei opp igjen. Vi er så glade for dette!

Heltre benkeplater er ikke hva det var før i tiden. Behandlingene er forbedret og du trenger ikke etterbehandle så ofte som før. Etterspørselen etter heltre benkeplater stiger, og det er nok fordi man ønsker en benk som ligner trefronter. Dette gir et godt massivt uttrykk og er også en favoritt hos STUDIO10. Naturlige materialer er i fokus.
Vår produsent tilbyr all-inclusive leveranse som betyr at platene blir kontrollmålt og montert. Det gir ingen bekymring for at du må stå ansvarlig for at målene stemmer ut i fra tilsendt kjøkkentegning.