STUDIO10 drives av mor og datter med et lite showroom på Frogner i Oslo. Siden oppstart i 2011 har det grodd seg til. Produksjonen startet i Sverige men ble raskt flyttet til Oslo. Arkitektene fattet interesse og etter kort tid var det disse, deres venner, kunder og bekjente som handlet hos oss. Med fokus på design, materialer og kvaliteter var det derfor viktig å kunne tilby mer til våre kunder. Samarbeid med produsenter og leverandører av anerkjente produkter ble inngått. Vi utvidet sortimentet med benkeplater, hvitevarer, beslag og interiør.
IKEA er flinke med kjøkken og da er det perfekt å kombinere deres skrog og innredning med håndverk. De har lave priser, flotte løsninger, 25 år garanti og et profesjonelt bytt & retur system. 
Vi har vært så heldige å komme i god kontakt med serviceinnstilte medarbeidere og har etter 7 år lært å kjenne IKEA sine innredningssystemer godt. STUDIO10 fronter spesialtilpasses til blant annet FAKTUM-, METOD- og PAX-skrog. Frontene håndlages på snekkerverksted i Oslo, i naturlige materialer av høy kvalitet. Vi tilbyr standard- og spesialmål, med freste grep eller uten, glatte fronter og fyllingdører. 
Når du kan velge mellom flere tusen farger i ulike kvaliteter og med flere tykkelse. Alt blir produsert til hver enkelt bestilling. 
STUDIO10 leverer også snekkerbygget innredning og møbler iht. beskrivelse. Avtaler bookes på forhånd slik at vi får tatt oss god tid til din oppussingsplan.
Les mer om materialer i menyen eller ta kontakt med oss.

Hilsen Marthe & Stine