MATERIALER

TILPASSET IKEA SKROG


Frontene håndlages på snekkerverksted i Oslo, i materialer av høy kvalitet. Vi tilbyr standard- og spesialmål, med freste grep eller uten, glatte fronter, samt design med linoleum, laminater, paneler og spiler. 
Du kan velge mellom flere tusen farger, tresorter, naturmaterialer, metaller og andre kvaliteter fra anerkjente produsenter. Alt blir produsert til hver enkelt bestilling. Det er kreativiteten som setter grenser.

STUDIO10 leverer til prosjekt- og privatmarkedet. 
 

NOEN PROSJEKTER 

 
INGEN LEVERANSER ER LIKE

Møbelplater fra OSLO Finerfabrikk

Vi bruker møbelplater fra OSLO Finerfabrikk i produksjon av våre fronter. De er en av de største leverandørene på finerte plater til møbelverksteder i Norge og er leverandør til proffmarkedet på Valchromat. Kunnskap tilbake til 1957 gjør det tryggdt å benytte deres sortiment. 
STUDIO10 designer og videreutvikler produktene til møbelfronter. Dette gir deg et et kvalitetsprodukt som blir spesialtilpasset ditt IKEA kjøkken- eller garderobe.

VI TRENGER DIN KJØKKEN- ELLER GARDEROBEPLAN FOR Å KUNNE GI EN TOTALPRIS
 

PRIS

Pris på fronter inkluderer materialer, arbeid fra snekkerverksted, konsulenthjelp i showroomet og bestilling hos IKEA. 
 Start hos IKEA for planlegging eller kom til STUDIO10 først for inspirasjon - du velger! Kontakt oss for detaljer og fremdrift.
Frakt, IKEA varer og montering kommer som tillegg.

MATERIALER PRISGRUNNNLAG  
MDF -NCS FARGEKODE Lakkert i valgfri fargekode eller klarlakk, med eller uten heltrekant. Med eller uten freste grep. Du velger design på grep. Håndtak kommer i tillegg. Pris fra Kr. 1400,-
TREFINER // KRYSSFINER Eikefiner, askefiner, bjørkefiner, bambusfiner, valnøttfiner, furufiner, finert kryssfiner, finert mdf. Beiset, lakket eller oljet. Med eller uten heltrekant. 
Du velger design på grep. Håndtak kommer i tillegg.
Pris fra Kr. 2000,- 
VALCHROMAT // GJENNOMFARGET MDF Økologiske materialer fra www.valchromat.pt.
Ekstra slitesterkt, gode egenskaper mot varme og fukt. Med eller uten heltrekant. Du velger design på grep. Håndtak kommer i tillegg.
Pris fra Kr. 2200,- 
LINOLEUM // SPILER Våre mest eksklusive kolleksjoner.
Vi monterer linoleum fra Forbo eller bambusspiler på en kjerne av MDF, VALCHROMAT eller KRYSSFINER. Frontene har en synlig heltrekant, synlig kant i MDF/VALCHROMAT eller linjer fra kryssfiner. 
Pris fra Kr. 3100,-

BAMBUS

En av våre nyheter er bambuslameller som gir et spileuttrykk. Spiler er blant nyheter i kjøkkenbransjen for 2020 og vi har designet vårt eget produkt med utgangspunkt i dette brukervennlige materialet. Lamellene finnes i 3 ulike bredder og flere fargenyanser. Farger og varianter er tilgjengelig i vårt showroom.

TREFINER

Her kan du velge mellom:
AMERIKANSK VALNØTT - ASK - BJØRK  - FURU - EIK 
Velg naturlig farge eller med pigment, beis eller lakkert i en farge. 
Frontene blir nummerert slik at det blir et helhetlig mønster. 

DU VELGER FARGEN!

Lakkert MDF leveres i valgfri NCS fargekode.