INTERIØR

NORDISK DESIGN

Det er mye vakkert, og vi forhandler noe av dette...

Helle - høstens pledd Andreas Engesvik

Helle har fått en fantastisk mottakelse av presse, forhandlere og sluttkunder. Pleddet er en kunstnerisk fortolkning av helleristninger og produseres hos Grinakervev på Hadeland i samarbeid med Fram Oslo.

Myke pledd som fortolker Bergkunst

Helleristninger er funnet i hele Norge og er kunst bevart fra de eldste tidene. Kunst i tre og lær har etterhvert blitt borte, men denne bergkunsten er bevart siden Bronsealderen. Inspirasjonen til pleddet er hentet fra helleristninger av skip og båter. Strekene markerer mannskapene på skipene.

Hellepleddene er 135cm x 200 cm

Haldar - knaggrekke
Andreas Bergsaker 

Bergsaker fant inspirasjon for den nye knaggrekken fra en gammel pyntehånkleholder familien hans har hengende på hytta. Disse pyntehåndkleholderne har gjennom tiden vært vanlig å finne i norske hjem. Navnet Haldar er inspirert av knaggrekkens evne til å holde på ting. Haldar kan brukes hvor som helst, hjemme eller på kontoret. Haldar kan monteres alene eller i grupper for å lage et lekkert opphengssystem. 

Finnes i 60 og 90cm lengder.
2 farger.

HANDVÄRK
Emil Thorup 

Med et maskulint nordisk DNA og dristige materialer ble det nye eksklusive danske merket Handvärk stiftet sommeren 2015 av designer og gründer Emil Thorup, som er en kjent tv-personlighet i Danmark. Handvärk utvider i voldsom fart verden over og er nå også på vei inn på det norske markedet.

Handvärks håndlagede kolleksjon består av spisebord, skrivebord, konsoller, sofabord samt en eksklusiv daybed. Alle bordene er i massiv marmor, og understellet er i pulverlakkert stål i sort eller med messingdetaljer. Januar 2016 lanserer Handvärk også første interiørkolleksjon. 

All produksjon foregår i Danmark.

Jærstolen - 
Den originale 

Aksel L. Hansson etablerte sin virksomhet på Hjelmeland i Ryfylke i 1938. Hans målsetting var en harmonisk stol som designmessig tok seg pent ut, hadde god sittekomfort og var robust for lang levetid

Aksel Hanssons sans for estetikk i kombinasjon med godt håndverk og hans mekaniske ferdigheter skapte dermed Jærstolen AKSEL® - Den originale Jærstolen. Et harmonisk design og behagelig sittekomfort. En stol for generasjoner, som er like attraktiv og etterspurt idag. En tidløs stol som aldri går av moten !

Arven etter Aksel L. Hansson har blitt en klassiker. Du finner den der mennesker møtes og trives.

MERKEVARER

Brdr. Krüger -  Kristina Dam - HANDVÄRK - Massimo - Haldar knaggrekke - Helle pledd - Bunadspledd