MATERIALVALG

MDF
– er materialer laget av trefiber som brukes i møbelproduksjon. Frontene lakkeres i den fargen du ønsker – flere tusen fargemuligheter og flere glansvalg.  Alt du trenger å gjøre er og gi oss fargen.
NCS (Natural Colour System) har 1950 fargekoder, og flere glans muligheter. Velges en «Jotun-farge», kan vi finne fargekoden til deg.

Du velger om det skal være frest grep eller om frontene skal ha håndtak, rett kant eller avrundet kant. Tykkelsene er i utgangspunktet 19mm og 22mm. Vi leverer også fuktbestandig MDF som kan benyttes på bad. Frontene har en glatt flate med rette kanter som standard, og de når høyt i alle trender og miljøer med sitt moderne uttrykk. Materialet er stilren kan brukes i alle rom. Malt mdf blir ofte brukt i kombinasjon med andre kvaliteter.

VALCHROMAT
– er en gjennomfarget mdf som finnes i 10 farger. Tykkelsene vi leverer er 16, 19 og 30mm. Finishen er tøff og fiberene syntes tydelig med sine små fargenyanser. Valchromat er et økologisk materiale, som er svært slitesterkt og fuktbestandig. Her er det mulighet for å lage ulike typer grep. Eksempel hull eller frest grepskant. Frontene leveres med mattlakk eller ubehandlet.

TREFINER
– vi har valgt de mest stabile tresortene som passer godt til vårt klima. EIK, VALNØTT, ASK, og BJERK.
Alle fronter leveres i tykkelse 20mm og 23mm. Disse frontene har en kjerne i mdf med finerte flater. Dette gir stabilitet. Frontene kan leveres uten grep, med heltre grep eller frest grep. Vi håndplukker de finerte platene og nummererer frontene slik at det skal bli en helhet i mønsteret. Dette gir et tydelig tegn på at det ikke er lagervarer, men laget til din bestilling. Du velger om frontene skal mattlakkes, beises, males eller oljes.

LINOLEUM
– fronter med linoleum er vår nyhet. Prøver er tilgjengelig i showroomet.

KRYSSFINER OG HELTRE
– vi leverer også kryssfiner og heltre.